Siapa ditalian

Daftar Masuk

Paparan terbaik sila guna Mozilla Firefox

Designed by:

Daripada Zaid bin Khalid al-Juhhani r.a,. daripada Nabi SAW sabdanya, “Sesiapa yang memberi makan (berbuka) kepada orang yang berpuasa, ia akan mendapat pahala seperti orang yang berpuasa itu dan pahala orang yang berpuasa itu tidak berkurangan walau sedikitpun”. (At-Tirmidzi)

Masjid-Masjid Negeri Selangor

Laman masjid-masjid di negeri Selangor

Paparan #
1 Masjid Sultan Salahudin Abdul Aziz Shah
2 Masjid As-Salam Puchong Perdana

• BILAL DIKEHENDAKI
    BILAL DIKEHENDAKI Masjid Al-Mujahideen sedang mencari sesiapa yang berminat untuk mengisi jawatan Bilal Masjid. Orang ramai yang berminat bolehlah menghantar ‘resume’ atau menghubungi pihak masjid. Resume boleh dihantar ke:- anmy718@gmail.com Kelulusan dan kelayakan adalah seperti berikut:
  • Carta Organisasi 2013
    Carta Organisasi Masjid AlMujahideen terkini.
  • Blogspot Masjid
    Blogspot masjid:- http://mujahideen-du.blogspot.com/

Derma

Pihak masjid mengalu-galukan bantuan kewangan dari para jamaah dan dermawan untuk menjayakan aktiviti-aktiviti, pembangunan dan pengurusan masjid. Bantuan boleh disalurkan terus ke akaun RHB Bank seperti berikut:

MASJID AL-MUJAHIDEEN

NO AKAUN: 26234400001614